قتل مرد جوان با ضربات چاقو در کیانشهر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی افزایش قربانیان و مجروحان انفجار بندر شهید رجایی | ۸ کشته و ۶ مفقود و ۷۵۲ مجروح (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها
سرخط خبرها

باید و نباید‌های دوچرخه سواری برای میان سالان و سالمندان | تا ۱۲۰ سالگی رکاب بزنید!

  • کد خبر: ۶۸۲۲۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴
باید و نباید‌های دوچرخه سواری برای میان سالان و سالمندان | تا ۱۲۰ سالگی رکاب بزنید!
برای بهره بردن از مزایای دوچرخه سواری، نیازی نیست حرفه‌ای رکاب بزنید یا در کنار آن به ورزش‌های دیگر هم بپردازید، همین که برای جابه جایی روزانه خود از دوچرخه استفاده کنید، قدرت عضلات و حجم عضلاتتان را از دست نمی‌دهید.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ شاید شما هم خبر درگذشت رابرت مارچاند را شنیده باشید. دوچرخه سوار ۱۰۹ ساله فرانسوی که سرتاسر زندگی اش را رکاب زد و دست آخر هم به دلیل بیماری از دنیا رفت. رابرت حتی در سال‌های اخیر هم، یکی از شرکت کنندگان همیشه فعال ماراتن دوچرخه سواری بود و با وجود آماتور بودنش، رکورد‌های خوبی از خود به جای گذاشت. درگذشت پیرترین دوچرخه سوار دنیا بهانه‌ای شد تا نگاهی به دوچرخه سواری افراد میان سال و حتی سالمند بیندازیم.


ترکیب کرونا و زندگی شهری، بیش از هر زمان دیگری، ما را به کم تحرکی و خانه نشینی خو داده است و در این بین میان سالان و سالمندان به عنوان دو گروه حساس جامعه، نیازمند توجه بیشتری هستند. دو گروهی که ممکن است با اضافه وزن و انواع و اقسام بیماری‌ها دست و پنجه نرم کنند و سلامت روانشان در معرض خطر باشد. اندامی به نام تیموس، که سلول‌های ایمنی را تشکیل می‌دهد؛ معمولا از سن ۲۰ سالگی کوچک می‌شود، اما مطالعات نشان داده است که تیموس در دوچرخه سواران مسن مانند جوان ترها؛ فعال است. آقایان دوچرخه سوار در این مطالعه ۱۰۰ کیلومتر را زیر ۶.۵ ساعت رکاب زدند و زنان دوچرخه سوار نیز ۶۰ کیلومتر را در ۵.۵ ساعت پیمودند.

 

نتیجه تحقیقات این بود که برای بهره بردن از مزایای دوچرخه سواری، نیازی نیست حرفه‌ای رکاب بزنید یا در کنار آن به ورزش‌های دیگر هم بپردازید، همین که برای جابه جایی روزانه خود از دوچرخه استفاده کنید، قدرت عضلات و حجم عضلاتتان را از دست نمی‌دهید. این مطالعه در مجله Aging Cell منتشر شده است. دوچرخه سواری فعالیت سیستم قلبی، عروقی و تنفسی را بهبود می‌بخشد و احتمال ابتلا به انواع بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. استرس، افسردگی و اضطراب را از شخص دور می‌کند و بد نیست بدانید که دوچرخه سواران از عزت نفس بیشتری نسبت به آدم‌های معمولی برخوردارند. دوچرخه سواری برای افرادی که از مشکل بی خوابی یا کم خوابی رنج می‌برند و الگوی خوابشان منظم نیست هم یک فعالیت درمانگر محسوب می‌شود.

 

افزایش احساس شادی و کاهش اضافه وزن هم از دیگر مزایای این ورزش است. با این حال دوچرخه سواری برای گروهی از میان سالان و سالمندان ممنوع است. گروهی که از مشکلات قلبی رنج می‌برند، کسانی که آرتروز شدید در مفصل زانو دارند یا دستگاه تنفسی شان به خوبی کار نمی‌کند. در غیر این صورت دوچرخه سواری برای زنان و مردان به یک اندازه توصیه می‌شود و تداوم این ورزش، رکاب زدن را برایتان لذت بخش‌تر می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->